TIPS OG NYHEDER

Hvorfor vælge en haveoverdækning efter mål?

haveoverdækning

Søger du en haveoverdækning, hvor din udenomsplads bliver hævet til et højere niveau? Så du kan nyde udendørslivet tiere og mere intenst? Hvis du vil det, skal du ikke blot gå efter den første og bedste overdækning. En haveoverdækning efter mål giver så mange flere muligheder!

Der er ikke to haver, som er ens

En haveoverdækning giver dig så mange chancer for at gøre noget virkelig godt med dit udendørsrum. Hvad præcis, det vælger du selv. Alle haver er forskellige, og alle brugere har deres egne ideer. Mens den ene allerhelst vil grille på sin terrasse hver eneste dag i året, foretrækker den anden frem for alt intimitet og ro. Eller en overdækket legeterrasse inden for synsvidde fra køkkenvinduet? Hver eneste situation kræver sin egen løsning.

En haveoverdækning efter mål: 5 vigtige punkter at være opmærksom på

Heldigvis findes der skræddersyede produkter inden for rækkevidde. De sagkyndige Renson Ambassadors vejleder dig igennem hele udvalgsprocessen. I denne forbindelse vil de stille dig nogle indledende spørgsmål:

  • Hvad vil du bruge din overdækkede terrasse til?
  • Vil du have en tilgrænsende eller fritstående haveoverdækning?
  • Hvor lang, bred og høj skal overdækningen ideelt set være?
  • Vil du have ekstra beskyttelse mod stærkt sollys eller dårlige vejrforhold, eller søger du et beskyttet privatliv?
  • Hvilken stil foretrækker du? De stilarter, der er til rådighed, varierer fra enkle og minimalistiske til mere klassiske. Men søg også efter en farve, der passer godt til din have, din facade og dit udvendige træværk. Endelig kommer stilen også til udtryk i finishen: solbeskyttelse, sidepaneler, belysningsmuligheder osv.

tuinoverkapping op maat

Renson-haveoverdækninger: altid efter mål

Terrasseoverdækninger fra Renson fremstilles, samles og opstilles altid efter mål. Du har således et valg mellem en tilgrænsende konstruktion med to søjler og en fritstående overdækning med fire søjler. Du kan endog lade Algarve Roof-overdækningen integrere i en bestående konstruktion. Et skærmtag placeres imidlertid altid som en tilbygning til facaden med to støttesøjler. En loungeterrasse i baghaven eller en praktisk terrasse ved køkkenet? Det er dit valg.

Hvor stor haveoverdækningen bliver, bestemmer du naturligvis også selv. Den maksimale spændvidde på en Algarve andrager 4,5 gange 6 meter og på en Camargue 4,5 gange 6,2 meter. Ikke tilstrækkeligt? Du kan forbinde flere identiske terrasseoverdækninger med hinanden, både i længden og i bredden, således at overdækningen har præcis den form og de mål, du ønsker.

Endvidere kan produkterne i Renson Outdoor-sortimentet fås i alle mulige RAL-farver.

Endelig kan du med vores personaliseringsmuligheder afstemme vores haveoverdækninger helt med dine ønsker. Integreret belysning og lyd, praktiske skydevægge og sidepaneler, elegante markiser, terrasseopvarmning, .... det er alt sammen muligt.

 

Vil du også have et udkast efter mål til din have?

Henvend dig til en forhandler, hvor du bor.