Glasskydevæg

Om glasskydevæggen - Nyd det, uden vind og regn! - kan monteres i Lagune® og Camargue®.

  • Glazen schuifwandGlasskydevæg
  • Schuifwand + doekzonwering
  • 4 panelen rechts
  • 4 panelen links en rechts

Forskydelige glaspaneler sørger for øget komfort i dit ekstra værelse. Når det blæser op, kan panelerne ganske enkelt lukkes, så du sidder i læ for vinden. Også regnen holder du dermed ude. Du beholder et uhindret udsyn gennem de fuldstændig gennemsigtige glaspaneler, der er fri for profiler. En lille overlapning mellem panelerne sikrer ventilation og en tilstrækkelig mængde frisk luft i lukket stilling. For at bevare beskyttelsen mod solen kan glasskydevæggen fint kombineres med en lodret markise. Usynlig indbygning

Tilstrækkelig varme i for- og efterår!

Når glasskydedørene lukkes, fastholdes varmen bedre i overdækningen i de halvkolde måneder. På den måde kan du altid nyde dit udendørs rum længere.

Enkel betjening!

Panelerne bevæger sig let og lydløst på en underskinne og holdes på plads af overskinnen. Afhængigt af bredden kan panelerne skubbes til venstre, til højre eller i begge retninger. Væggen kan åbnes helt eller delvis. Der fås forskellige typer håndtag til betjening af panelerne. Når der skubbes med dem, tager panelerne hinanden med, sådan at din væg kan åbnes eller lukkes med en jævn bevægelse.

Låsning giver ekstra sikkerhed!

Ved yderligere at montere lukketøj og lås beskyttes din terrasse ekstra mod indtrængende. Så kan du med ro i sindet lade dine havemøbler stå derude.

Enkel vedligeholdelse!

Det er let at adskille panelerne med henblik på rengøring af glasset. Endvidere er underskinnen konstrueret sådan, at det vand, der falder på skinnen, let ledes ud.