Vindfast markise - Fixscreen

Om den vindfaste markise - Fixscreen® - Supplerende beskyttelse uden at miste kontakt med omgivelserne!

Ved integration af den lodrette markise, Fixscreen®, eventuelt forsynet med krystalvinduer, så du stadig kan se ud, kan man skabe et ekstra udendørsrum, hvor man er beskyttet mod sol, regn og vind. Den enestående egenskab ved glasfiberdug betyder, at man stadig i nogen grad kan se ud. Disse duge kan fås i ca. 50 farver og gør det muligt at personalisere Lagune® og at skabe den atmosfære, man ønsker sig.

Vindfast i alle stillinger!

Den vertikale markise er forsynet med vores patenterede Fixscreen®-teknologi (Patented Technology). Takket være et indviklet lynlåssystem er dugen vindfast i alle stillinger, og i lukket tilstand er skærmen desuden insektafvisende. Markisens dug er ved et simpelt princip forsynet med en speciel kantning med symmetriske lynlåse. På denne måde sidder det hele solidt fast i de to sidestyr. Endvidere giver RENSON 7 års garanti på Fixscreen®-teknologien*. *Lynlåsen bliver i sidestyret og sikrer optimal fastgørelse af lynlåsen til dugen.

Enkel integration, også senere!

Det enestående Connect&Go®-system (Patented Technology) sikrer enkel montering af markisen uden uorden med kabler og let, hurtig og renlig vedligeholdelse. På denne måde kan Fixscreen® også fint indbygges senere. Dugen kan også let rengøres og fjernes.

Ekstraudstyret Triangle®

For at muliggøre integrationen af udvidelser på siden af Lagune® og Toscane®er det nødvendigt at forsyne disse med Triangle®. Den trekant, der opstår ved tilføjelsen af en udvidelse, fyldes i denne forbindelse op med glasfiberdug efter eget valg.