Outdoor living space: Camargue

Enkelt udendørs værelse med åben pejs. Denne hvide bolig i et roligt flamsk boligkvarter indeholder et åbent opholdsareal, der sømløst går over i et udendørs værelse med enkelt design. Takket være den udendørs pejs og de nedfældelige sideelementer i terrasseoverdækningen behøver beboerne om sommeren ikke længere at vente på at kunne nyde kvalitetstid udenfor.

Where magic happens... Algarve 'Classic Line'

Skye - Modulært, innovativt og fuldstændig aflukkeligt terrassetag

Dette nyeste og mest eksklusive skud på sortimentet af terrasseoverdækninger fra Renson® er forsynet med aluminiumslameller i taget, som kan drejes og åbnes med en skydemekanisme. Lamellerne yder beskyttelse imod regn, sol og vind. Om sommeren kan den varme luft komme ud, og om vinteren kan taget åbnes, så man kan nyde sollyset i fulde drag. Især når Skye bygges til op imod en facade, er det vigtigt, at man stadig kan nyde indfaldende sollys inde i huset. Lamellerne i Skye-terrasseoverdækningen er konstrueret sådan, at nedbør afledes ud til siden.

Lameltag - Camargue

Denne stilfulde terrasseoverdækning med fladt tag, der beskytter mod sol og vand, gør din terrasse til en behagelig udenomsplads hele året igennem. Med den enkle betjening og den lydløse funktion af de vipbare lameller skaber du det ideelle forhold med hensyn til lysindfald og ventilation i en håndevending.

Toscane

Terrasseoverdækning med markisedug i taget, der kan foldes ud. I taget sidder der en vandafvisende dug, som yder beskyttelse imod regn. Siderne kan lukkes fuldstændigt af med forskellige elementer.

Camargue

Find ud af, hvordan dit liv ændres, når du kan bruge mere tid udendørs. Et tidløst design og uendelige personaliseringsmuligheder ... denne terrasseoverdækning tilpasser sig til din bolig. Vendbar solbeskyttelse, så du kan skabe det ideelle lysindfald og opnå den bedste ventilation.

Lagune

Mere stemning, mere komfort og optimal livsglæde i haven. Opdag fordelene ved Lagune®-terrasseoverdækning.

Healthy Domestic Concept®

Som specialist i ventilation og solafskærmning tilbyder RENSON® dig en alsidig løsning med sit Healthy Domestic Concept® for på denne måde at skabe din drømmebolig.

Virksomhedsfilm

RENSON skaber innovative koncepter og produkter, der sikrer et sundt og komfortabelt indeklima i boliger og bygninger med et minimalt energiforbrug og et øje for design.

Vindtunneltest

Vindtunneltest Fixscreen Evo // Vindhastighed 130 km/t

Algarve

En moderigtig og funktionel løsning, som gør det behageligt at opholde sig udendørs. Et ungt og moderne design ... denne overdækning kan du anbringe overalt - på din terrasse, ved siden af dit svømmebassin eller bare et eller andet sted i din have.